Verzending

SJUUST  heeft twee leveringsmethoden:

  • Ophalen bij Sjuust aan de Midstraat 56 in Joure.
  • Met de koeriersdienst DHL.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

Per bestelling:         € 4,95

 

Wanneer u een onjuist afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of niet thuis was toen DHL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten worden berekend – brengt SJUUST deze extra kosten bij u in rekening.

SJUUST verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling. SJUUST streeft er altijd naar de bestelling binnen de verwachte levertijd te versturen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan brengen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

Tot en met het moment van levering draagt SJUUST  de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

De genoemde levertijden zijn verwachte levertijden.  In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. SJUUST zal altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

SJUUST streeft ernaar al haar klanten blij te maken met hun aankoop. Wij raden u aan uw bestelling binnen tien werkdagen te controleren. Mocht er iets niet in orde zijn dan vernemen wij dat graag via info@sjuustjoure.nl.