Merk: Qeeboo

Qeeboo Rabbit Chair (baby) outdoor lamp

De baby-uitvoering van de “Rabbit Chair” is ontworpen door designer Stefano Giovannoni. De Rabbit is niet alleen prachtig om te zien maar ook leuk in de kinderkamer of te gebruiken als zitje; Italiaans design, een echte eye-catcher in uw huis!

Met de ledverlichting kunt u de rabbit alle kleuren van de regenboog geven. Ook prachtig als lamp, zowel binnen als buiten!

45,3 x 26,2 x 52,7 cm; zithoogte 30 cm.

Qeeboo Rabbit Chair pink (baby)

De baby-uitvoering van de “Rabbit Chair” is ontworpen door designer Stefano Giovannoni. De Rabbit is niet alleen prachtig om te zien maar ook leuk in de kinderkamer of te gebruiken als zitje; Italiaans design, een echte eye-catcher in uw huis! De rabbit chair is in diverse kleuren te bestellen. U kunt het beste even telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

45,3 x 26,2 x 52,7 cm; zithoogte 30 cm.

Qeeboo Rabbit Chair wit

De “Rabbit Chair” is ontworpen door designer Stefano Giovannoni. De Rabbit is niet alleen prachtig om te zien maar ook te gebruiken als zitje; Italiaans design, een echte eye-catcher in uw huis! De rabbit chair is in diverse kleuren te bestellen. U kunt het beste even telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

68,8  x 59,5  x 80 cm. Zithoogte 44 cm.