Algemene Voorwaarden

SJUUST  is geregistreerd bij de kamer van Koophandel onder nummer 69218366.

Ons BTW-nummer is: NL8577.87.950.B01
E-mail: info@sjuustjoure.nl
Telefoon: + 31 (0) 513856464

Midstraat 56

8501 AS Joure

Artikel 1. | Algemeen

1.1 De Algemene Voorwaarden van SJUUST zijn van toepassing op alle overeenkomsten, producten, bestellingen, aanbiedingen en leveringen van SJUUST. U gaat akkoord met deze algemene voorwaarden wanneer u een artikel bestelt. Lees deze voorwaarden daarom goed door voordat u een bestelling plaatst. Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling

2.1 Op het moment dat u een bestelling plaatst is de overeenkomst bindend. SJUUST verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot het moment van betaling is SJUUST eigenaar van de producten.

2.2 Zodra de bestelling is verwerkt, ontvangt u per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en de factuur met de details van uw bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Mocht een product niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u het retourneren zoals beschreven onder artikel 6.

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden

3.1 U kunt bij SJUUSTJOURE.nl kiezen uit twee betaalmethoden: Ideal en betaling via overschrijving. Wanneer u in de winkel koopt kunt ook met PIN of contant betalen.

3.2 Wanneer SJUUSTJOURE.nl per abuis een onjuiste prijst heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – dan heeft SJUUST het recht om dat aan te passen, ook wanneer u dat artikel al hebt besteld.

3.3 Alle prijzen op de website van SJUUSTJOURE.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

Artikel 4. | Verzendkosten en levertijd

Wij streven ernaar een bestelling binnen Nederland te leveren binnen 2 tot 3 dagen. Wanneer een artikel niet langer beschikbaar is brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

Voor brievenbuspost:         € 3,95

Voor pakketpost tot 10 kilo: € 6.95

Voor pakketpost tussen 10 en 20 kilo € 10,00

Voor pakketpost boven 20 kilo kosten op aanvraag.

Artikel 5. | Levering

5.1 SJUUST  heeft twee leveringsmethoden:

  • Ophalen bij Sjuust aan de Midstraat 56 in Joure.
  • Met de koeriersdienst DHL.

5.2 Wanneer u een onjuist afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of niet thuis was toen DHL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten worden berekend – brengt SJUUST deze extra kosten bij u in rekening.

5.3 SJUUST verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling. SJUUST streeft er altijd naar de bestelling binnen de verwachte levertijd te versturen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan brengen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

5.4 Tot en met het moment van levering draagt SJUUST  de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

5.5 De in dit artikel genoemde levertijden zijn verwachte levertijden.  In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. SJUUST zal altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 6. | Zichttermijn

6.1 SJUUST streeft ernaar al haar klanten blij te maken met hun aankoop. Wij raden u aan uw bestelling binnen tien werkdagen te controleren. Mocht er iets niet in orde zijn dan vernemen wij dat graag via info@sjuustjoure.nl.

Artikel 7. | Retourneren & Omruilen

7.1 Mocht u niet tevreden zijn over uw aankoop dan hebt u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen 10 werkdagen de tijd op het product terug te sturen.

7.2 Het retourformulier moet altijd in het pakket worden meegestuurd.

6.3 U kunt het pakket met het retourformulier terugsturen naar:

 

  • SJUUST
  • Midstraat 56
  • 8501 AS Joure

6.4 Het retour zenden van een pakket is voor uw eigen verantwoording en de kosten daarvan zijn voor uw rekening.

6.5 Indien goederen beschadigd, gebruikt, versleten of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

6.6 Restitutie van het aankoopbedrag vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst en controle.

6.7 SJUUST  kan het bedrag alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. Copyright

7.1  Al onze foto’s en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van SJUUST mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gebruikt.

Artikel 8.| Geschillen

8.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

8.2 Heeft u opmerkingen of wilt u feedback geven stuur dan een e-mail naar info@sjuustjoure.nl , dan nemen wij contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 18-11-2017.