Bent u op zoek naar Himalaya zout edelstenen in de buurt van Grouw?

ZELDZAME THEELICHTHOUDER VAN ZWART HIMALAYA ZOUT. Gemaakt van echt 100% Himalayazoutzout afkomstig uit Nepal/Tibet.

KALMERENDE EN RUSTGEVENDE LAMP: Verlicht uw kamer met een warme, aangename en ontspannende oranje gloed. Het is een perfecte keuze in het midden van een salontafel, een bureau. Zeer geschikt voor meditatie, yoga-ruimtes en als een nachtlampje. Ook kun je het proberen als een bedlamp. Authentiek Himalaya zout en professioneel handgesneden Himalaya-steenzout uit Nepal/Tibet UL-vermeld. FCC, CE, RoHS goedgekeurd

ALLE NATUURLIJKE VERLICHTING EN LUCHTREINIGER: Himalaya-zoutlampen zorgen voor een pure en natuurlijke lichtbron. Geweldig als een nachtlampje, bedlampje, meditatielicht of gebedslicht. Elke lamp is uniek, omdat ons Himalaya-zout met de hand wordt gedolven. De zoutkristallamp wordt warm en zendt negatieve ionen uit die strijden tegen elektromagnetische straling, zuivert de lucht, helpt u ‘s nachts beter te slapen en kunt u fris wakker maken.

PREMIUM BASE Beter dan andere houten of plastic materialen die op de markt worden verkocht. Anti-roest en topkwaliteit. Het is duurzamer, krimpbestendig, termietbestendig, barstbestendig, corrosiebestendig en ondersteunt u een lange levensduur, ook met zacht katoen om ervoor te zorgen dat u uw meubels niet beschadigt.

1. Het behandelt gewrichtsaandoeningen, 2. Het vermindert opgeblazenheid en obstipatie, 3. Het kan uitademingsaandoeningen genezen, 4. Het helpt je afvallen, 5. Het functioneert als een laxeermiddel, 6. Het regelt cholesterolspiegels, 7. Het vermindert Brandend maagzuur, 8. Het raakt het darmgas kwijt 9. Verlicht spierkrampen en krampen. 10. Het helpt depressie en slapeloosheid in toom te houden.

Bron Hans Timmer

Over ons

Al heel lang had ik de wens om ooit een eigen winkel te beginnen. Na een inspirerende vakantie op Ibiza viel opeens alles samen: we hadden volop ideeën, vonden een leuk pand en hebben vervolgens knopen doorgehakt. In het najaar van 2017 heeft Sjuust haar deuren geopend!  Onze winkel is gevestigd in een karakteristiek pand aan de voet van de Jouster Toer in het centrum van het pittoreske Joure.

De hele collectie is met passie en veel enthousiasme samengesteld en is telkens weer anders. Benieuwd? Kom bij ons langs in Joure of neem een kijkje in de webshop! De webshop geeft een beeld van onze collectie, maar niet al onze artikelen zijn te koop in de webshop. We verkopen namelijk veel unieke artikelen die niet tot hun recht komen in de webwinkel. Een bezoekje aan onze winkel in Joure blijft dus zeker de moeite waard!

Een greep uit onze collectie edelstenen