Doing Goods vloerkleden en decoratie kopen in Giethoorn? Sjuust Joure (Tip!)

Bent u op zoek naar Doing Goods vloerkleden en decoratie in de buurt van Giethoorn?

Unieke handgemaakte wollen vloerkleden van Doing Goods. Deze vloerkleden staan prachtig in ieder interieur. Bijvoorbeeld in een babykamer, kinderkamer of woonkamer. 100% fairtrade. De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende diersoorten: luipaard, hert, steenbok en ijsbeer.

Over ons

Al heel lang had ik de wens om ooit een eigen winkel te beginnen. Na een inspirerende vakantie op Ibiza viel opeens alles samen: we hadden volop ideeën, vonden een leuk pand en hebben vervolgens knopen doorgehakt. In het najaar van 2017 heeft Sjuust haar deuren geopend!  Onze winkel is gevestigd in een karakteristiek pand aan de voet van de Jouster Toer in het centrum van het pittoreske Joure.

De hele collectie is met passie en veel enthousiasme samengesteld en is telkens weer anders. Benieuwd? Kom bij ons langs in Joure of neem een kijkje in de webshop! De webshop geeft een beeld van onze collectie, maar niet al onze artikelen zijn te koop in de webshop. We verkopen namelijk veel unieke artikelen die niet tot hun recht komen in de webwinkel. Een bezoekje aan onze winkel in Joure blijft dus zeker de moeite waard!

[us_single_image image=”496″ size=”full”]