Bent u op zoek naar een baggyshop tas in de buurt van Noord Holland?

Baggyshop is een label dat gerund wordt door een klein, hecht team met een passie voor tassen. Echt lederen tassen gemaakt van hoog kwalitatief Italiaans leer. Deze tassen worden met de grootste zorg geselecteerd, getest en vervolgens geproduceerd. In onze winkel in Joure hebben we een telkens wisselend assortiment van deze prachtige tassen. Check onze website of kom langs bij ons in Joure!

Over ons

Al heel lang had ik de wens om ooit een eigen winkel te beginnen. Na een inspirerende vakantie op Ibiza viel opeens alles samen: we hadden volop ideeën, vonden een leuk pand en hebben vervolgens knopen doorgehakt. In het najaar van 2017 heeft Sjuust haar deuren geopend!  Onze winkel is gevestigd in een karakteristiek pand aan de voet van de Jouster Toer in het centrum van het pittoreske Joure.

De hele collectie is met passie en veel enthousiasme samengesteld en is telkens weer anders. Benieuwd? Kom bij ons langs in Joure of neem een kijkje in de webshop! De webshop geeft een beeld van onze collectie, maar niet al onze artikelen zijn te koop in de webshop. We verkopen namelijk veel unieke artikelen die niet tot hun recht komen in de webwinkel. Een bezoekje aan onze winkel in Joure blijft dus zeker de moeite waard!

Een greep uit onze collectie edelstenen